Yurifansite

Si si, el nou tema del blog mola mogollon, ho se, però avui he vingut a parlar del meu llibre!!!, ainss no del meu llibre nooo, del còmic que ha fet en Yuri!!!!.

Que voleu que us digui!!, que m’encantaaaa!!!. És divertit, els dibuixos són xulíssims, la historia super divertida. No tinc adjectius suficients per expressar amb paraules que hi penso.

Només vull fer-vos cinc cèntims de perquè m’agrada tant!!.

En aquest còmic es troben les històries de tres super herois :), jijiji, tot va comença al desembre del 2013, quan debatien la vero, en yuri i jo, sobre si anar o no al sopar de nadal. En yuri va tenir la idea de fer una tira sobre lo que va passar, i així regularment ens envia un email amb les coses que ens van passant a tots tres :) . No cal dir que el dia que tinc un mail del yuri, veig el dia amb un altre color.

Sobretot si voleu comprar el còmic avisa’m.

IMG_20140924_174346

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.