El primer petó

Recordeu la sensació del primer petó?. Aquest somriure que no pots amagar. Els nervis de si ho faré be o no, els segons que passen des de que comencen a apropar-se els llavis i xoquen.

Perquè us explico tot això? no tinc cap mena d’intenció de fer cap petó a ningú altre que no sigui el meu Cuqui, però us haig d’explicar una cosa.

Estic enamorada de la música ja ho sabeu no?, i fa poquet que em vaig enamorar de la música d’en Carlos Sadness, primer de la cançó de Monte Perdido, buaaa deia tantes coses sobre lo que sento quan estic allà, al Monte Perdido, em fa viatjar sense bitllet de tornada al lloc on sóc tant feliç…. Després vaig escoltar Electricidad, ostres em sento tant identificada, és l’amor fet cançó!!!!

Doncs porto, ummm unes setmanes amb les entrades pel concert del proper 13 de març, siiii, queda molt molt poquet!!!! estic molt nerviosa, és la primera vegada que el veig en directe, i tinc moltes ganes de veure’ls en directe. I així passen el dies, escoltant i ballant les seves cançons, amb un somriure, i una papallones ballant a l’estómac.

Us recomano tres vídeos,  realment només llegirà aquest post una persona, així que quimo, mira aquests tres vídeos t’encantaran.

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.