Un dissabte diferent

Fa dies que hi penso en el dissabte…., si, el diumenge era un pensament amb sabor a caramel de maduixa, el dilluns el sabor va canviar al d’un cocktail i avui te el sabor d’un somni.

Aquest serà un altre dia que quedarà en el nostre record con un dia especial, però no només vull que és quedi com un record, vull immortalitzar aquell dia, en aquesta petita i senzilla entrada al meu petit bloc.

Lo que més m’agrada del mon mundial és parlar de música, sippp, m’encanta donar a conèixer la música que m’apassiona i conèixer nous grups i amb això nosaltres som uns experts, jijijiji. Nou descobriment:

Un altre ingredient indispensable, un lloc especial per dinar, ens encanta dinar be, i que millor que anar al cul del mon :) jijiji. No cal dir que el dinar si és en bona companyia millora substancialment, i els bombons que van menjar de postre eren el final perfecte per un dia molt molt divertit.

bombonsHavia pensat continuar amb la descripció minuciosa de les nostres aventures per Girona durant tot el dia, però lo realment lo important va ser lo que van experimentar, sentir, viure.

– Quan vaig escoltar el vinil de l’Elvis versionant a Bob Dylan, em vaig emocionar.
– Quan vas investigar el túnel màgic, no podia parar de riure.
– Quan parlàveu sobre temes especialment ……, especialment……., intel·ligents us mirava i no podia més que admirar-vos.
– Quan van escapar-nos del bucle en el que havien entrat vaig sentir-me viva!!!!
– Quan parlaven del amor…, ja que saps que no m’agraden els peixos.

I per acabar una peli «La Science des rêves«, que com més hi penso en ella, més penso que la meva vida és molt així, estic somniant, o estic desperta? Qui ho sap? que més dona, estigui on estigui vull fer lo que vulgui, i vull ser feliç.

Uy se m’havia oblidat jijiji, aquí la cançó que et va encantar, no t’oblidis d’escoltar-la.

Saps els amics que tens per tota la vida, passi lo que passi, tu ets un d’ells.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.