La meva inspiració

Hi ha un lloc especial en el meu cap on tot és possible, puc imaginar-me qualsevol cosa, no hi ha normes, no hi ha res més important que fer realitat els meus somnis.

De vegades, ummm, corregeixo, molt sovint, desitjo que els meus somnis es facin realitat amb tanta força que fins i tot penso que son possibles.

Avui un altre cop he baixat de cop al mon real i m’he adonat que la gent no canvia només perquè jo ho desitgi. Que no soc una fada amb una vareta màgica, que fa que tot es solucioni amb una mirada, un somriure o un missatge. Però ha estat molt maco pensar que les coses anaven be.

No se que em passa que em dones forces, il·lusió, ganes d’escriure, suposo que m’agrada que algú llegeixi les coses que hi penso, i qui millor que tu, la meva inspiració.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.