Un adeu molt dolorós

Aquests dies vaig donant voltes i voltes a mil preguntes, i les respostes no m’acaben d’agradar. Seré capaç de tenir una relació que duri més de 5 anys i mig, estaré tota la vida voltant de poble en poble, i quan pensi que he trobat el meu lloc, sortiré corrents un altre cop, perquè penso que no soc feliç?

Existeix la felicitat o només gent que es conforma amb la vida que porta? perquè jo no em conformo amb la vida que porto?

Tinc que fer-me a la idea que trobi a qui trobi després de 5 anys no podré superar la maleïda crisi i tornaré a sortir corrents. Crec que aquesta és la vida que m’espera i estic disposada a viure-la intensament, i intentar fer-li cas sempre al cor.

Doncs ja torno a estar sola, he tornat a fer molt de mal a una persona que ha estat molt important en la meva vida, i em fa mal, molt de mal i no puc fer res més que sentir el dolor del cor trencat. A mi també em fa mal, molt de mal i no puc estar trista, només quan estic sola.

M’encantaria saber si tornarem a veure’ns, si tornarem a parlar, si tornarem a ser amics, però només em queda esperar a veure que passa.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.