Amor sobre l’escenari

Al setembre vaig comprar dues entrades per anar al concert del Xoel López, després de dos mesos esperant va arribar el dia.  Des de la sortida del disc de Paramales a l’abril tenia tantes ganes de veure’l en concert!!!

I després d’una tarde especial, passejant per Barcelona, gaudint del sol, del cel blau, superant la multitud, rient i nerviosa perquè arribés la hora, la música va començar a sonar. És molt difícil explicar que sento quan escolto música, és més fort que unes papallones a l’estomac, és un bateg tant fort que fa que tot el meu cos tremoli d’emoció.

En Xoel López va esta impressionant, cada cançó plena de força, d’energia, transmetia alegria, felicitat, em va encantar. I van arribar les últimes cançons, i va cantar amb la Lola Garrido i de cop tot es va omplir d’amor i una melodia dolça, la cançó d’amor més bonica que he vist, que he escoltat, que he sentit, i ja res va tornar a sonar tant romàntic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.