Et regalaria la lluna

Aquests dies penso en que significa per mi esta enamorada, i em ve una imatge molt molt maca pujant per unes escales en busca de la lluna. I és que per tu seria capaç de baixar la lluna, si amb això pots dormir millor.

M’encanta mirar-me el peus i veure que no toquen al terra. M’agrada ser impulsiva, pensar que soc un super heroi i que no hi ha res impossible perquè estic enamorada i tot és possible.

Ara toca tenir els peus a terra, així que toca ser racional i tornar a pensar que la lluna esta al cel i que no la puc baixar, és impossible.

Ja he deixat de volar per tornar a caminar, els peus a terra, tornem a començar. Torno a portar l’anell de super poders de la meva iaia que em dona forces cada dia per tirar endavant i em recorda lo valenta que soc. Continuo escoltant «hoy empieza todo» , i em recordo lo important que és començar el dia pensant que avui tornem a començar a viure un altre dia i serà fantàstic!!!

Tornaré a volar, encara que ara només sigui quan surto a córrer, vaig agafant impuls per tornar a pujar a la lluna per baixar-te-la.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.