T’estimo

T’estimo com no he estimat mai, t’estimo sense esperar res, sense voler res de tú. T’estimo com a un germà, com al meu millor amic, t’estimo i no se perquè.

M’encanta esta al teu costat, em sento especial, sento que puc ser jo mateixa. Des del dia que et vaig veure vaig sentir algo molt molt especial i aqui continuo sentint que m’encanta estas al teu costat, i si no hi ets, no importa, sóc igualment feliç.

Recordaré sempre els moments que he viscut al teu costat, i els que queden per viure. I quan no hi siguis continuaré caminant, portant-te sempre al meu cor. On has entrat i et quedaràs per sempre, al costat dels meus grans amors i els records que m’acompanyaran sempre.

Perquè l’amor te millions de formes, i aquesta tant especial m’omple de vida, d’amor, de ganes de viure, de ganes ….

T’estimo com no he estimat mai.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.